U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Ukkie Foto maakt de foto's van de kinderen op een speelse manier. Dit betekend dat de fotograaf gewoon bij de kinderen in de groep komt en meedoet met hun dagelijkse spel!

Er komt dus geen fotograaf met grote flitsinstallaties. Dit zou de kinderen alleen maar afleiden en zorgt ook vaak voor gespannen uitdrukkingen.

De kinderen blijven lekker in hun eigen klas met hun eigen vriendjes spelen, De ouders kunnen kiezen uit verschillende opnamen van hun kind en hun eigen setjes op die manier samenstellen.

Groot voordeel voor u als organisatie is dus dat u het betalingsverkeer niet meer hoeft bij te houden, omdat alles via het internet wordt geregeld.  Alle bestellingen en betalingen gaan via het "World Wide Web"!

De ouders krijgen een brief met voorbeelden van de foto's van hun kind en een inlogcode. Zij kunnen dan via deze site inloggen en de bestelling plaatsen.De ouders bestellen de foto's zonder uw tussenkomst wat u dus veel werk uit handen neemt!

Omdat Ukkie Foto alles ook zelf afdrukt, kunnen wij ervoor zorgen dat de ouders/verzorgers zeer snel de pakketjes met foto's in huis heeft.

Afbeeldingsgalerie